Om BRANDI

BRANDI förmedlar nästan Sveriges alla märkeskläder under en och samma klädbutik! Vår filosofi är att du som kund enkelt sätt ska kunna söka efter unikt klädesplagg utan att behöva besöka Sveriges alla butiker. Det ska räcka med en klädbutik, Brandi.se

Oavsett om du som kund söker efter en BH eller en guid för att få fram din BH-storlek, ska du finna allt här hos oss på BRANDI. Vi förmedlar inte bara märkeskläder utan har även flertalet guider för att välja storlekar och mått på alla märkeskläder. Många besöker just våra guider inför köp utav kläder, t.ex. för att få fram jeans storlek.

Hos oss har vi mellan 30 000 till 50 000 unika märkesprodukter! Till detta tillkommer en stor variation utav storlekar och färger. Kombinationen utav det gör att det i slutändan rör sig om hundra tusentals olika klädesplagg. Vi uppdaterar dagligen vår databas med REA och ordinarie priser. På det tillkommer våran tjänst med rabattkoder som är en populär tjänst vi tillhandahåller.

Information om BRANDI

Företagsinformation

BRANDI är en del utav Tomsjo Consulting AB som har sitt säte i Stockholm. Tomsjo Consulting AB har certifikatet Certifierad E-handel som uppdateras dagligen.

Historia

BRANDI är en del utav flera butiker inom e-handel som drivs utav Tomsjo Consulting AB. Butiken BRANDI är resultatet utav att personer med bakrund inom Finans, utveckling och intresse utav kläder beslutade sig för att hjälpa kunder att på ett enkelt sätt fina de märkeskläder eller märkesplagg som de kan söka efter i en och samma butik. Tanken är att man inte ska behöva gå in på fysiska butiker kring märkeskläder, utan vi samlar ALLT hos Brandi.se där vi uppdaterar Märkeskläder och priser dagligen. 

Vårt mål

Vi på BRANDI har som mål att vara ledande inom förmedling utav märkeskläder som tjänst. Våra återkommande kunder ska alltid känna trygghet i att få rätt pris och hitta billigast möjliga pris av märkeskläder på den svenska marknaden. Det ska vara enkelt och vi vill du som kund ska återkomma gång på gång då du vet att vi tillhandahåller bästa pris på marknaden för märkeskläder, då vi tar in ifrån priser ifrån hundratals klädmärken varav flera är svenska klädmärken. Vi har ca hundra klädmärken idag och vi tar successivt in fler så fort vi finner nya märkeskläder!

Kontakta BRANDI

A part of Tomsjo Consulting AB

Org.nr: 556979-6344
Säte: Stockholm
Telefon: 08-551 06 330
E
-post: brandi@tomsjo.se