Bikini

Filtrera på pris

Filtrera på Märke

Filtrera på pris

Filtrera på Märke

Visar alla 26 resultat

Bikinis som badkläder

Här finner du garanterat en trendig Bikinimodell som matchar dig! Vi har enormt utbud utav Bikinis och de finns i alla möjliga färger, mönster former och storlekar.

En Bikini ska vara snygg, kvinnlig och gärna följa mode och vara stilren.

Vi har låga priser på märkesbikinis men även dyrare märken som kostar lite mer. Oavsett vad du vill ha inför badstranden strävar vi efter att erbjuda badplagg och bikinis till så lågt pris som möjligt!

När du köper en Bikini kan du ofta mixa och blanda överdel och underdel vilket kan ge en oändlig massa kombinationer till stranden eller poolen. Många köper en Bikini inför utlandsresan, men tänk på att om du köper två olika bikini-set så har du en massa variationer du kan klä dig. Försök därför att matcha färgerna så att de båda bikinisarna passar varandra oavsett om du väljer bikinitrosa ifrån ena varumärket samt om du väljer en bikinitopp ifrån det andra märket.

Vi har alla kända badkläder som finns på marknaden ifrån världens alla hörn, så det är bara att vraka bland alla badkläder för att hitta en vacker bikini inför sommaren eller utlandsresan. Många som är gravida vill även vara vacker på badstranden och därför passar en bekväm bikini även som badkläder för dig som är gravid.

Tips, bläddra bland allt badmode och specifikt Bikini set i vår kategori Bikini REA för att göra ett fynd eller hitta ett speciellt erbjudande på årets badmodet.